+420 731 622 566 info@fybl.cz Zalužanská 1463, Mladá Boleslav Po, St, Čt 8 – 16:30 Út 11 – 18, Pá 8 – 14:30

Kdo jsme

Naše webová adresa je: https://fybl.cz.

Jaké shromažďujeme osobní údaje a proč je shromažďujeme

Kontaktní formulář

  1. Udělujete souhlas Fybl.cz, aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:
  • jméno a příjmení,
  • e-mailová adresa
  • telefon

Jméno a příjmení, telefon, e-mailová adresa je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu.  Tyto osobní údaje budou zpracovány po dobu 6 měsíců a dále dle délky vaší spolupráce s fybl.cz

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje Správce.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – výmaz Správce provede, pokud tento výmaz není v rozporu s právními předpisy nebo jeho oprávněnými zájmy,
  • na přenositelnost údajů a právo požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a právo na účinnou soudní ochranu, pokud má za to, že jeho práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování jeho osobních údajů v rozporu s Nařízením.

Cookies

Používáme cookie zatěmito účely:

  • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
  • vytváření remarketingových seznamů
  • fungování webových stránek.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli: 

  • Poskytovatelem služby Google Adwords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Zpracovávané soubory cookie:

Nutné k provozování webu:

Fungování jednotlivých stránek webu a událostí:

  • souhlas s cookie
  • správce pro externí skripty Google Tag Manager

Analytické

Google Adwords, Google Analytics

  • Sledování jednotlivých stránek webu.
  • Slouží k vytváření statistik o návštěvnosti.

K marketingovým účelům

Google AdwordsSledování jednotlivých stránek webu.

  • Slouží k vytváření publik a sledování konverzí z reklam Adwords.
  • Sledování jednotlivých stránek a událostí za účelem vytváření publik pro remarketing.

 Vložený obsah z dalších webů

Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web.

Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

Built by Vachi